Έκθεση ΔΕΘ και Παναγιώτης Αγνιάδης , σχεδόν μια ζωή μαζί.

72
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης

Όποιος προσπαθήσει να μετρήσει πόσες φορές έχει …ανέβει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Παναγιώτης Αγνιάδης , ένα είναι σίγουρο. Θα μπερδευτεί στο μέτρημα , καθώς πρέπει να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

Από τους αρχαιότερους επιμελητηριακούς , ο Παναγιώτης και φέτος ανηφόρησε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την τρέχουσα επιχειρηματική κι οικονομική κατάσταση με πολλούς συναδέλφους του.

Βέβαια αυτό που κυριάρχησε στις μεταξύ τους συζητήσεις , ήταν το θέμα των επιμελητηριακών εκλογών που μεταφέρθηκαν για το 2022 και αν θα δώσει κάπου το …..δακτυλίδι για τη θέση του προέδρου στο  Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Σαν ‘’γάτα’’ αλλά και ‘’παλιά καραβάνα’’ ο Πρόεδρος των προέδρων , τους πέρασε 4-5 φορές στον …Θερμαϊκό χωρίς να το πάρουν είδηση κι έμειναν με την απορία.

Σιγά μην έπαιρναν κουβέντα από τον Παναγιώτη που σαν καλός τερματοφύλακας  – έχει παράδοση άλλωστε-  το ….γκολ δεν το έφαγε.