Ένταξη έργων των δήμων της Εύβοιας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

43

Ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα ότι υπεγράφη σήμερα η απόφασης ένταξης 2 μεγάλων έργων δήμων της Εύβοιας στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η ένταξη έρχεται σε συνέχεια των επαφών και της συνεργασίας που είχε όλο αυτό το διάστημα ο κ. Πνευματικός τόσο με τον κ. Πέτσα όσο και με τους Δημάρχους του Νομού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα έργα «Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου» στο Δήμο Καρύστου, και «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στη Δ.Κ. Λίμνης» στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Ο συνολικός προϋπολογισμός για κάθε έργο ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά τα εκκρεμή έργα από τους υπόλοιπους δήμους της Εύβοιας, που έχει ζητήσει ο κ. Πνευματικός σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εξεταστούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε όλοι οι δήμοι της Εύβοιας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το σημαντικό αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο για τη βελτίωση των υποδομών τους, προς όφελος των κατοίκων.

Πηγή:  https://eviaportal.gr/