Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Χάρη Καλτσίδη στο πλευρό της Δημάρχου Χαλκίδας Ελ. Βάκα

1111

Ο συνδυασμός «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» της Δημάρχου Χαλκίδας  Έλενας Βάκα, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητα του Χάρη Καλτσίδη, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του ψηφοδελτίου στην Χαλκίδα, καθώς πρόκειται για ένα άτομο με διάθεση και κίνητρα να βελτιώσει τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος: «Η ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση έχει ως κίνητρο τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας μέσα από την καθημερινή προσπάθεια και τον αγώνα που είμαι πρόθυμος να κάνω».

Λίγα λόγια για τον Χάρη Καλτσίδη

Ο Χάρης Καλτσίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα, όπου η οικογένειά του διατηρούσε επιχείρηση για πολλά χρόνια, στην οδό Αρεθούσης. Πλέον ζει στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και είναι πατέρας ενός 14χρονου νεαρού, που φοιτά στο 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Είναι απόφοιτος του Αθλητικού Γυμνασίου Χαλκίδας και εν συνεχεία του 2ου ΤΕΛ Μηχανολογίας Χαλκίδας. Το έτος 1996 εισήχθη στο ΤΕΙ Χαλκίδας από όπου αποφοίτησε με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε.

Την περίοδο 1999-2009 εργάστηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος, ενώ από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως μηχανολόγος εγκαταστάσεων υποβρυχίων αντλητικών συγκροτημάτων.

Ήταν μέλος της Σπουδάζουσας ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χαλκίδας.

Την περίοδο 2000-2007 ήταν γραμματέας της Νομαρχιακής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Από τον Μάιο του 2022 έως σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Ευβοίας.

Έχει συμμετάσχει σε πανελλήνιους αγώνες στην κολύμβηση και στην υδατοσφαίριση.