Αντώνης Ρέμος: «Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε» – Τα πρώτα λόγια σε συναυλία μετά υπόθεση φοροδιαφυγής

45

Την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται, έκανε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

«Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει»

 

«Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο.

 

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε» πρόσθεσε.

 

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» κατέληξε ο ερμηνευτής λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Στο στόχαστρο 6 εμβάσματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του τραγουδιστή – Τι αποκαλύπτει το πόρισμα της Αρχής

 

Στη δημοσιότητα έχει έρθει το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα στον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού τραγουδιστή, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής.

 

Το ποσό ανέρχεται συνολικά στα 1,8 εκ. ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό την περίοδο από 19/4/22 – 22/6/2022.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, ενώ η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Η εταιρεία με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που «πυροδότησε» την «βόμβα»

 

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, που επικαλείται την έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η φοροδιαφυγή για την οποία ελέγχεται ο τραγουδιστής φαίνεται να έγινε με «όχημα» την αγοραπωλησία εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

 

Σύμφωνα με την σχετική έρευνα ο Αντώνης Ρέμος έχει εισπράξει κάποια χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας προκειμένου να αγοράσει εταιρεία αιολικών πάρκων.

 

Η συναλλαγή, διαπιστώθηκε από την Αρχή, πως δεν ολοκληρώθηκε ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να έχει κρατήσει τα χρήματα μη δηλώνοντας τα στις φορολογικές του δηλώσεις. Για την Αρχή τα παραπάνω συνιστούν μεθόδευση και για τον λόγο αυτό προχώρησε η διαδικασία δέσμευσης της περιουσίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να έδωσε μέρος αυτών των χρημάτων σε επιχειρηματίαφίλο του υπό μορφή δανείου. Ο επιχειρηματίας αυτός ελέγχεται επίσης από την Αρχή.

 

Δευτερεύον σκέλος στην έρευνα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αποτελεί η αναντιστοιχία που παρατηρήθηκε μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος, των 50.000 ευρώ συν μετοχές από μερίσματα σε εταιρείες που κατέχει, και των πραγματικών εισροών του.

Πηγή: https://www.ethnos.gr/