Βαγγέλης Κούκουζας. 30 συνεχή χρόνια επιμελητηριακός.

423

Κάτι από τα πολλά χαρακτηριστικά που διακρίνει τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εύβοιας και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Εύβοιας  είναι η συνεπεία όχι μόνο των λόγων αλλά και των πράξεων.

Και το αποδεικνύει  συνεχώς. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κυρίας Σοφίας Εφραίμογλου -Κουνενάκη, κατά την πρόσφατη εκδήλωση των 70 χρόνων του Επιμελητηρίου Εύβοιας, για τη συνεχή κι ουσιαστική βοήθεια που προσφέρει από τη θέση του, στα μέλη των επιμελητηρίων όλης της Στερεάς Ελλάδας.

Βλέπετε ο Βαγγέλης Κούκουζας, μια από τις μεγάλες του αγάπες είναι ο Επιμελητηριακός θεσμός, στον οποίο συμμετέχει ενεργά εδώ και 30 χρόνια, κι από όποιο μετερίζι της πολιτικής κι αν βρεθεί, τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Κι αυτό κάνει κι από τη θέση ευθύνης τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας , όσο κι από τη θέση του Πρόεδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ.

Θέσεων που του εμπιστεύθηκε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, τον οποίο ο Βαγγέλης Κούκουζας φροντίζει να τον δικαιώνει για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό του.