Δεν έκρυψε τον έρωτά του ο Χάρης Δούκας: «Έχουμε πολύ καλή χημεία» – «Έσταξε» μέλι για την 28χρονη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου

30

Λίγο πριν ορκιστεί, στις 28 Δεκεμβρίου, Δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «The TOC» μιλώντας μεταξύ άλλων και για την 28χρονη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Υπενθυμίζεται, πως τα δημοσιεύματα θέλουν τον 43χρονο Δήμαρχο Αθηνών και την 28χρονη διεθνολόγο να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2024, με την πρόταση γάμου ήδη να έχει γίνει δεκτή.

Σε βοήθησε στον προεκλογικό αγώνα σε στήριξε;

Mε στήριξε πάρα πολύ. Νομίζω δεν γίνεται και αλλιώς. Το καταλαβαίνεις κι εσύ γιατί είναι μια ιστορία που ξυπνάς το πρωί και είσαι σε μια τρέλα, άρα ο άλλος αν δεν το αντιλαμβάνεται και δε σε στηρίζει, είναι πρόβλημα.

Ζήτησες τη γνώμη της πριν πεις το «Ναι» στη δημαρχεία;

Βεβαίως τη ζήτησα και μου είπε από την αρχή ναι, σε αντίθεση με άλλους από το περιβάλλον μου που μου έλεγαν “όχι” με τη λογική ότι θα είναι μια χαμένη ιστορία. Ήθελαν να με προφυλάξουν.

Πίστευε η σύντροφός σου ότι θα κερδίσεις όταν σου είπε ναι, προχώρα;

Δεν την έχω ρωτήσει από τότε αν πίστευα όταν μου είπε το ναι, πάντως εγώ ήθελα να κατέβω, οπότε μου έκανε το ναι και το αγόρασα, αλλά είχε πολύ άγχος. Την έβλεπα τις τελευταίες μέρες, άρα το πίστευε και είχε άγχος γιατί αλλιώς θα ήταν πιο χαλαρή και το πάλεψε πολύ οφείλω να πω, άρα το πίστευε.

 

Δεν έκρυψε τον έρωτά του ο Χάρης Δούκας: «Έχουμε πολύ καλή χημεία» - «Έσταξε» μέλι για την 28χρονη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου

 

Ποιο είναι αυτό που σας ενώνει και είστε μαζί;

Ότι κάνουμε καλή παρέα;

Δηλαδή υπάρχει κοινή αντίληψη σε πράγματα;

Μπορούμε να κάνουμε πράγματα όπως αυτό με τη διαδικασία των εκλογών που ήταν μια τρέλα και με στήριξε, άρα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Είμαστε, ας το πούμε και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας.

Έχετε κάποιο κοινό χόμπι;

Ναι, για παράδειγμα το μπάνιο. Πολλές φορές πηγαίναμε μαζί για μπάνιο, μέχρι μια περίοδο έκανε και εκείνη, μετά έμενε έξω, αλλά κάναμε μετά βόλτες και περπάτημα. Γενικά νομίζω ότι στα περισσότερα πράγματα που μου αρέσουν εμένα, της αρέσουν και εκείνης και με ακολουθεί, τα περισσότερα τα κάνουμε μαζί. Υπάρχει μια καλή χημεία.

Θα την συμβουλεύεσαι ως δήμαρχος. Έχει αυτό που λέμε το γυναικείο αισθητήριο για κάποια πράγματα;

Τον δικό σου άνθρωπο τον συμβουλεύεσαι, γιατί ξέρεις ότι θα σου πει κάτι που είναι για το καλό σου. Μπορεί να γίνει και δυσάρεστος όταν πρέπει. Εμένα μου αρέσει ο άλλος να γίνεται δυσάρεστος, να μου λέει δηλαδή κάτι άσχημο. Δεν μου αρέσει ο άνθρωπος, ο οποίος μου λέει συνέχεια “πολύ ωραίο αυτό”.

Πηγή: https://www.athensmagazine.gr