Δυναμική η κινητικότητα του Συλλόγου Λ.Αιδηψού και βόρειας Εύβοιας σε Ελλάδα και εξωτερικό

18

Ελσίνκι

Είναι αυτό που λένε «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! Έτσι και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιδηψού

                    Βαρσοβία

με τον δραστήριο Πρόεδρό του, κινητοποιείται με την αρωγή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της Αιδηψού από άκρη σε άκρη του κόσμου.

Η κινητικότητα του Θοδωρή Ρουμελιώτη είναι μεγάλη και δημιουργεί προσδοκίες για το άνοιγμα της βεντάλιας των επισκεπτών της Λουτρόπολης που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το ασύγκριτο πλεονέκτημα της βόρειας Εύβοιας που δεν είναι άλλο από το ιαματικό νερό. Και το ταξίδι της πληροφορίας ξεκινά τον Νοέμβριο από την Αθήνα, συνεχίζει στη Βαρσωβία τον Δεκέμβριο και φτάνει μέχρι το Ελσίνκι μέσα στον Ιανουάριο.

Πως μπορεί κανείς να γνωρίσει κάτι αν δεν ενημερωθεί;

Πως μπορεί κάποιος να προσεγγίσει με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν της βόρειας Εύβοιας;

Με την συμμετοχή σε εκθέσεις που γίνονται σε όλο τον κόσμο! Εκεί με τα περίπτερα που υπάρχουν προσφέρεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν  το τουριστικό πακέτο κάθε περιοχής. Video, φωτογραφίες, από τον τόπο μας συνοδεύονται από τον πειστικό λόγο και την μεγάλη εμπειρία του Προέδρου των Ξενοδόχων   κ. Ρουμελιώτη κι όλων των εκπροσώπων της κάθε περιοχής. Μanager, υπεύθυνοι τουρισμού, έγκριτοι δημοσιογράφοι κάθε χώρας από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταλαμπαδεύουν ακολούθως την πληροφορία, στον τόπο τους και την αξιοποιούν.

Με την ευχή για περισσότερες κι αποδοτικότερες συναντήσεις που θα γεμίσουν από επισκέπτες τον τόπο μας.

Ελσίνκι

Αθήνα

Πηγή: https://www.palmosev.gr/