Η Εθνική Ανδρών Πόλο για Τόκιο μέσω Χαλκίδας!

19

Τους επικεφαλής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Γιώργο Αφρουδάκη αντιπρόεδρο ΚΟΕ, Ελευθερία Σαραντίδου ταμία ΚΟΕ, Τζώνη Καλημέρη διευθυντή δημοσίων σχέσεων ΚΟΕ ,υποδέχθηκαν στη Χαλκίδα ο Περιφερειάρχης  Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Εύβοιας Γιώργος Κελαιδίτης , μαζί με  τους αντιπεριφερειάρχες Παιδείας και Αθλητισμού Κώστα Γαλάνη, Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλία Μπουρμά και την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε κατόπιν της ευχάριστης είδησης της επιλογής της πόλης της Χαλκίδας για την κεντρική προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας πόλο ανδρών στα μέσα του Ιούνη, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι.

Μέσα από τη συζήτηση με τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, η πολιτική ηγεσία της περιφέρειας είχε τη δυνατότητα να μοιραστεί τη κοινή βούληση για  να συνεργαστεί  στενά στο άμεσο μέλλον προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσει  την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, αλλά να εργαστούν  από κοινού προκειμένου να προσελκύσουν σημαντικές διοργανώσεις στην Π.Ε. Εύβοιας και νέους ανθρώπους στα αθλήματα του υγρού στίβου και της υδατοσφαίρισης.