Κούλογλου: «Γιατί να παραδώσω την έδρα; Ο Κασσελάκης έπρεπε να έχει παραδώσει την προεδρία»

12

«Εάν ο Κασσελάκης δεν υπήρχε, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει» είπε ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής και άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο δεν θα γινόταν πρόεδρος ο Κασσελάκης, είπε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάνοντας εφ’ όλης της ύλης, δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου υποστήριξε ότι εάν ο Κασσελάκης δεν υπήρχε, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον έχει εφεύρει!

«Αποφασίζει μόνος του κόντρα στο καταστατικό, νομίζει ότι είναι πρόεδρος της Goldmann Sachs και λέει “εσύ θα φύγεις, εσύ θα μείνεις”» είπε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Στέλιος Κούλογλου. Δηλητηριώδης ήταν η ατάκα του ευρωβουλευτή ακόμη και για την άποψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι εξελέγη από 70.000 στελέχη, αφού όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου εκείνος εξελέγη στην ευρωβουλή με 200.000 ψήφους. «Γιατί να παραδώσω εγώ την έδρα και όχι αυτός;» αναρωτήθηκε ο κ. Κούλογλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Creta Channel.

«Έχω μείνει σταθερός στους ψηφοφόρους μου. Νομίζω είχα μία καλή θητεία, έμεινα με συνέπεια στις θέσεις μου, δουλεύω καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ και στις Βρυξέλλες και στην Ελλάδα. Επομένως τι είναι αυτή η ιστορία;» συμπλήρωσε. Θέλει να δημιουργήσει ένα δεξιό κόμμα για τα ελληνικά δεδομένα που είναι πολύ μακριά από το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ, υποστήριξε ακόμη. «Στην επιστολή παραίτησής μου έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι πρότυπό μας το Δημοκρατικό κόμμα διότι μαζί με τους Ρεπουμπλικάνους τα 30 τελευταία χρόνια έχουν διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες», τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

Συμφωνα με τον κ. Κούλογλου ο ΣΥΡΙΖΑ πάει στα βράχια έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του, είναι σαν ένα καράβι που έχει χαλάσει η πυξίδα του και βρίσκεται σε τρικυμία. Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός νέου κόμματος», συμπλήρωσε.

Πηγή: https://www.protothema.gr/