Λουκία Βαρουξή. Υποψήφια Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νομού Βοιωτίας, με στόχο να μεγαλώσει τη γαλάζια αγκαλιά της ΝΔ.

308
Η φαρμακοποιός Λουκία Βαρυξή, υποψήφια πρόεδρος ΔΕΕΠ του Νομού Βοιωτίας

Με ένα πολύ ιδιαίτερα προσωπικό ,δυνατό και καθαρά ενωτικό μήνυμα, η φαρμακοποιός κυρία Λουκία Βαρουξή , ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία της ΔΕΕΠ του νομού Βοιωτίας , στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνουν στις 24 Οκτωβρίου.

Η υποψήφια πρόεδρος δήλωσε :

Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα απ’ όσα µπορείς… Περηφάνεια είναι να παίρνεις λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι… Είναι κάποιοι άνθρωποι που χαράζουν µια πορεία στη ζωή τους, επιµένοντας να ακολουθούν αξίες που µπορεί να µην εκτιµούνται πια. Κάποιοι µπορεί να τους βλέπουν «µικρούς», µα µέσα τους να ζηλεύουν τη δύναµή που αυτοί δείχνουν.

Η πρόκληση και αυτή τη φορά σε κάτι νέο διαφορετικό από όλα αυτά που έχω δοκιμάσει είναι μεγάλη. Θέτω και κοινοποιώ την υποψηφιότητα μου

ως πρόεδρος ΔΕΕΠ στο νομό Βοιωτίας

και είμαι εκ των προτέρων ευτυχής που μου δόθηκε, αυτή τη χρονική στιγμή, η ευκαιρία να το κάνω.

Βγαίνω μπροστά για να ενεργοποιήσουμε δυνάμεις, να αμβλύνουμε διαφωνίες και αντίρροπες δυνάμεις, να στηρίξουμε νέους με όραμα και νέα προοπτική, να δυναμώσουμε την φωνή των γυναικών που βλέπουν, εσφαλμένα, το κοινωνικό κι εργασιακό τους περιβάλλον απρόσιτο και απρόσωπο, να προβάλλουμε το κοινωνικό έργο της παράταξής μας βοηθώντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες εδώ, ανάμεσα μας , να παρουσιάσουμε τον νόμο Βοιωτίας πάλι και ξανά δυνατό και άξιο της πολιτικής του ιστορίας.

Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η ουσία και αυτό είναι που αποτελεί προσωπικό κίνητρο για την πρωτοβουλία μου.

Στις 24 Οκτωβρίου παίρνουμε μέρος ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξής μας μεγαλώνοντας την γαλάζια αγκαλιά.

Ανανεώνουμε τις κάρτες μέλους μας έως τις 15/10 και επιλέγουμε, για πρώτη φορά, να ψηφίσουμε διαδικτυακά.

Επιλέγουμε τους ικανούς με δυνατότητες και χαρίσματα, εκείνους που ξέρουν να παίζουν ομαδικά, τους άθικτους γιατί είναι γενναιόδωροι και ολιγαρκείς.

Καλή επιτυχία σε όλους!