Μασούτης: Δύο νέα Grand Μασούτης στην Αττική – Επενδύσεις 25 εκατ. ευρώ το 2023

43

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Μασούτης το 2023 – Νέα καταστήματα σε Αττική, Σαντορίνη και Μύκονο

Με νέα καταστήματα στην Αττική, Σαντορίνη και Μύκονο ξεκίνησε δυναμικά το αναπτυξιακό της πλάνο για το 2023 η εταιρεία Μασούτης.

Στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των καταστημάτων της εταιρείας Αφοι Ιωάννου Δεναξά ΕΠΕ, με 5 super market (1 στο Παλαιό Φάληρο, 1 στη Μύκονο και 3 στη Σαντορίνη) και 1 Cash & Carry στη Σαντορίνη.

Αμέσως μετά, όπως αποκάλυψε ο ΟΤ, υπογράφηκε η μεταβίβαση 2 καταστημάτων της Γέγος στις περιοχές Αργυρούπολη και Κερατέα, τα οποία θα λειτουργήσουν επίσημα με την επωνυμία Μασούτης από 1 Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη το πλάνο για την είσοδο των Grand Μασούτης στην αγορά της Αττικής.

Σούπερ μάρκετ: Μασούτης και Σκλαβενίτης ανοίγουν τον «χορό» των deals το 2023

Το μεγαλύτερο έργο της εταιρείας στη Αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι το Grand Μασούτης στις Τρεις Γέφυρες που θα ανοίξει το 2023 σε ιδιόκτητο χώρο ενώ το πρώτο Grand Μασούτης 2.000 τ.μ. θα ανοίξει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Μασούτης: Τρίτωσαν τα deals – Ποια αλυσίδα εξαγοράζει

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μελετά εξαγορές και συνεργασίες που θα εξαπλώσουν το δίκτυο σε νέες περιοχές ή θα έρθουν να ενδυναμώσουν την παρουσία της σε κάποιες άλλες και συνεχίζει την οργανική της ανάπτυξη με πρόγραμμα επένδυσης 25 εκατ. ευρώ για νέα καταστήματα και ανακαινίσεις καταστημάτων.

Μασούτης: Γιατί εξαγοράζει την Αφοί Δεναξά

Η προηγούμενη χρονιά για την Μασούτης έκλεισε με ανοδική τάση του τζίρου κάτι που είναι πολύ θετικό, λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια να συγκρατήσει τις τιμές στα καταστήματα μέσα σε ένα πολύ δυνατό κύμα ανατιμήσεων. Το δίκτυο αριθμεί πλέον 379 καταστήματα και απασχολεί 10.000 εργαζόμενους.

Πηγή: https://www.ot.gr/