Μια υπέροχη βραδιά μαζί με τους φίλους του πέρασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

501

Στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών βρέθηκε την  Τετάρτη το βράδυ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου , ο οποίος παράθεσε τραπέζι σε κομματικά στελέχη της ΝΔ, συνεργάτες και φίλους.

Η ταβέρνα 5Φ που φιλοξένησε τους πάνω από 70 καλεσμένους , είχε γεμίσει από νωρίς και φυσικά μέχρι να έρθει ο Ευβοιώτης Υφυπουργός δεν έλειψαν τα πολιτικά πηγαδάκια, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής σχολίαζε χαμογελώντας , ότι μακάρι τέτοια προσέλευση να έχουμε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Το μενού το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Ανέστης Καρατζάς περιλάμβανε εκλεκτούς μεζέδες, ενώ βέβαια δεν απουσίαζε το παραδοσιακό τηγανόψωμο της περιοχής.

Με το που έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία  των Ψαχνών ο Σίμος Κεδίκογλου, ο κόσμος έσπευσε να τον χαιρετήσει , να του μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη βραδιά μεταξύ άλλων, το παρόν έδωσαν:

Ο διευθυντής του γραφείου του Υφυπουργού στο Υπουργείο Αντρέας Θεοφίλου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλης Κούκουζας

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού στη Χαλκίδα Παναγιώτης Τζαφέρος

Ο Αντιδήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Κορώνης Πέτρος

Ο Πρόεδρος των Γεωτεχνικών Δημοσίου Νίκος Κακκαβάς

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Εύβοιας Βαγγέλης Ζέρβας

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ραπτακης Σπύρος

Ο επιχειρηματίας και  Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας Ελλάδος, Αθανάσιος Αγγελάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Βουρδάνος Αντώνιος, Τζάθα Γεωργία Σιμιτζής Βασίλης

Οι πρόεδροι των κοινοτικών διαμερισμάτων : Ψαχνών : Καλαβρής Μιχάλης ,Πάλιουρα  Μάλλιαρης Κων/νος μαζί με το μέλος  Μπουροδήμου Κατερίνα, Μίστρου  Τσώκος Ηρακλής, Μακρυκάπας Γκίκας Νικόλαος ,Τριαδος Σαρρή Βάσω ,Νεροτριβιάς  Μπαγκούτης Γεώργιος ,Μετοχίου  Γιαμαρέλος Σταύρος, η αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ ΕΥΒΟΙΑΣ Αικατερίνη Παπαδιόχου, ο πρόεδρος της Δημ.το Διρφύων Μεσσαπίων Μιχάλης Καλαβρής και τα μέλη Ρουσόδημος Ιωάννης,Καραδόνρα Ηλιάνα, Καλαβρής Κων/νος, Μπίστας Νικόλαος,Κοκκίνου Βάννα, Καπετάνιος Γεώργιος , ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων Δήμος Κόρδης, πολλοί τοπικοί παράγοντες ,μέλη από συλλόγους, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων ,αγρότες  κ.α.

ενώ δεν έλειψαν και οι τοπικοί φίλοι και  στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Στο τέλος της υπέροχης αυτής βραδιάς , όλοι ζήτησαν από τον Σίμο Κεδίκογλου να ξανά συναντηθούν σύντομα, κάτι το οποίο και δέχτηκε ευχαρίστως.

Μπορεί ο Ευβοιώτης Υφυπουργός να ήταν νότια της…..έδρας του, αλλά η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του , τον έκανε να νιώσει σαν το σπίτι του.