Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΡΑ….Πολιτικά ΝΔ: Τα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο

ΝΔ: Τα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο

29

Πίσω από τις κάμερες, αλλά με αναμνηστικές φωτογραφίες που ακόμα δεν δημοσιοποιούνται συμπληρώνεται σιγά-σιγά το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

ΟΠρωθυπουργός κατά την χθεσινή του συνέντευξη (Star) έβαλε, επί της ουσίας, τη ΝΔ στην αφετηρία της μάχης των Ευρωεκλογών. Τι γίνεται, όμως, με το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος;

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης πίσω από τις κάμερες (αλλά με αναμνηστικές φωτογραφίες που ακόμα δεν δημοσιοποιούνται) σιγά- σιγά συμπληρώνεται η ευρωλίστα των υποψηφίων της ΝΔ.

Για παράδειγμα δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και το επιτελείο της κατάρτισης ευρωψηφοδελτίων, ήτοι, Σμυρλής, Μπρατάκος και Σκέρτζος) επιθυμεί και εκπροσώπους κλαδικών οργανώσεων που έχουν αναγνωσιμότητα στους ψηφοφόρους.

Έτσι ας μην σας φανεί περίεργο εάν δείτε στην ευρωλίστα και το όνομα Αθανάσιος Εξαδάχτυλος που είναι Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και τον είχαμε γνωρίσει στη διάρκεια της πανδημίας που έβγαινε στις τηλεοράσεις για την Covid. Επίσης ακούγεται το όνομα της Πίστης Κρυσταλλίδη, η οποία είναι υπεύθυνη του Εθελοντισμού για τη ΝΔ,.

Ακούστηκε βεβαίως, και το όνομα της δημοσιογράφου Ελένης Βαρβιτσιώτη (φτάνει να θελήσει να εγκαταλείψει την δημοσιογραφία), του οδοντιάτρου Μιλτιάδη Μητσιά (υιού του Μανώλη Μητσιά), και άλλων τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από την Ινδία, αν και ορισμένοι έχουν ήδη περάσει την πόρτα του Μαξίμου και έβγαλαν την φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό, όπως έκαναν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης (πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας) και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες αυτές κρατήθηκαν στο αρχείο έως την επιστροφή του Πρωθυπουργού.

Πηγή: https://www.tovima.gr/