Οι παραγωγοί της Βόρειας Εύβοιας κέρδισαν τις εντυπώσεις στο γαστρονομικό φεστιβάλ της Λίμνης

82

Στις στοχευμένες κινήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συνδράμουν στην ανάπτυξη της τουριστικής περιόδου και ταυτόχρονα στην προβολή των τοπικών παραγωγών και την κινητικότητα των επαγγελματιών της περιοχής, περιλαμβάνεται το γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Λίμνη την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό συμμετείχαν οι εταιρείες Emmelia, Κεντρής, Οικογένεια Κάβουρα, Elymnion, Χαραλάμπους Σύκα, Ελαιώνας Βαλλής, Lasanon, Μελισσοκομία Δήμου, Τυροκομείο Κυριακάκης, Κτήματα Μοσχούτα, Βρυνιώτης, Μελισσοκομία Γερογιάννη, Cool Figs, Φαμελάκι και Εκδόσεις Παλμός της Βόρειας Εύβοιας.

Η κινητικότητα την 2η μέρα του γαστρονομικού φεστιβάλ της Βόρειας Εύβοιας ήταν μεγαλύτερη και ακόμη περισσότερος κόσμος επισκέφθηκε τις παγόδες των επαγγελματιών, αφού ήδη είχε κάνει την βόλτα του στην παραλία της Λίμνης. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Έλληνες και ντόπιους ήταν αρκετοί οι επισκέπτες από Γερμανία, Γαλλία και χώρες των Βαλκανίων που εντυπωσιάστηκαν από την υπαίθρια έκθεση και ποικιλία τοπικών προϊόντων που δοκίμασαν και αγόρασαν αρκετά από αυτά.

Το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά και των μεγάλων μαγνήτισε το σιντριβάνι σοκολάτας, στην παγόδα του Παλμού, όπου η Ελισάβετ Κοντοκώστα υπέγραφε το βιβλίο της “Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν”, που με τις ευχές σας είναι πραγματικά καλοτάξιδο!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Βαγγέλης Κούκουζας παρών και την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, επισκέφθηκε τις παγόδες και συνομίλησε με όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε αυτό συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Φλώκο.

Επίσκεψη στο φεστιβάλ, και  το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023 έκανε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Καρατζούδης με τον Συνδυασμό Στερεά στο Επίκεντρο με επικεφαλής τον Απόστολο Γκλέτσο. Παρών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Νίκος Γεραλής με κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Τη μουσική  με επιτυχία ανέλαβε ο dj Θοδωρής Μπακλαβάς.

Πηγή: https://www.palmosev.gr/