Παραίτηση της Μαρίας Νταλιάνη

200

Πάρη Ντελκή

Φίλες και φίλοι

Υποχρεούμαι να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν θλιβερό.. έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και με δεδομένο ότι όπως είχα ανακοινώσει στόχος μου όταν ξεκίνησα τη διαδικασία ήταν να πάρω τη δημοτική αρχή για να αλλάξει το τοπίο και με δεδομένο ότι για λόγους που πραγματικά πλέον δεν με ενδιαφέρουν δεν πείσθηκαν οι δημότες και έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα.. σας ανακοινώνω με απόλυτο σεβασμό και αγάπη ότι:

Παραιτούμαι από επικεφαλής του συνδυασμού και τις δύο έδρες όπου τις πάρουμε θα τις παραλάβουν οι δύο αντίστοιχα που έχουν εκλεγεί.

Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.. και ίσως τους δοθεί η ευκαιρία να αναδειχτούν και να προοδεύσουν ..

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και ούτε είχα αυτή την πρόθεση, αφιέρωσα τρία χρόνια από τη ζωή μου , την οικογένεια μου για αυτή την προσπάθεια.. Δεν είχα πρόθεση να κερδίσω το παραμικρό , παρά μόνο να προσφέρω..

Εφόσον ο λαός έδωσε αυτή την ετυμηγορία εγώ θα την σεβαστώ .

Έμαθα στη ζωή μου να αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι..

Μέσα από αυτή την προσπάθεια γνώρισα ανθρώπους που πραγματικά αγάπησα, γνώρισα και ανθρώπους που πραγματικά με πρόδωσαν..

Μεγάλωσα με ηθική και αξίες.. και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έτρεξαν σαν λιοντάρια δίπλα μου ..

Ευχαριστώ όσους εμπιστεύτηκαν το όραμα μου.

Τελικά δεν φτάσαμε στην Ιθάκη

Κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που σήμερα είδατε το φως , άλλοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Η Παναγία μαζί σας

Με σεβασμό

Νταλιάνη Μαρία – Παρασκευή

Πηγή