Σάκης Ρουβάς: «Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει»

58

«Από την παραγωγή στην κατανάλωση», έγραψε ο τραγουδιστής δοκιμάζοντας φρούτα από το μποστάνι του – Δείτε την ανάρτηση

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη  πέρα από μία όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει και ένα εντυπωσιακό σπίτι, στο οποίο απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές στιγμές. Πιο συγκεκριμένα ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι «παραμυθένιος», καθώς διαθέτει έναν τεράστιο και καταπράσινο κήπο και σε κάθε γωνιά υπάρχουν λουλούδια και δέντρα. Η οικογένεια έχει φτιάξει και το δικό της μποστάνι από το οποίο προμηθεύεται βιολογικά φρούτα και λαχανικά, κάνοντας πράξη τη ρήση «από την παραγωγή στην κατανάλωση».

Σε μία πρόσφατη δημοσίευση του τραγουδιστή στο Instagram, ο ίδιος περιπλανιέται στον κήπο του και δεν χάνει την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα πεπόνι. Μάλιστα στη λεζάντα της δημοσίευσής του σημείωσε: «Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει. Για να δούμε… πέτυχαν τα φετινά μας πεπόνια;».

Δείτε την ανάρτηση:


Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τις 3 Ιουλίου του 2017 και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Εκάλη έχοντας δίπλα τους συγγενείς και λαμπερούς φίλους. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).

Πηγή: https://www.protothema.gr/