Σταμάτης Γαρδέλης: Φωτογραφία ντοκουμέντο του ηθοποιού από τον κήπο στο Δαφνί-Ποιος τον επισκέφθηκε

162

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα για τον γολγοθά που περνάει. Ο ηθοποιός έχει έρθει αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμανό λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος – δείτε εδώ την συνέντευξη του.Η κατάσταση αυτή που βιώνει τον οδήγησε στην απόγνωση και ξεκίνησε να παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”.

Η φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη από το Δαφνί

Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη και η On Time μαζί του, ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε το γεγονός:

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, τον επισκέφθηκε και ο δημοσιογράφος, Αλκίνοος Μπουνιάς.

 

Η απάντηση της μητέρας του

«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι ξαφνικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι» είπε χαρακτηριστικά η κα Δώρα Γαρδέλη.

Πηγή: https://www.fanpage.gr/