Στην ANUGA 2021 η Green Cola

9

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2021 συμμετείχε η εταιρεία Green Cola, από την οποία επέστρεψε με νέες συμφωνίες ενισχύοντας σημαντικά το στρατηγικό της πλάνο για τη διείσδυση του χαρτοφυλακίου της στις υφιστάμενες αγορές και τη διεύρυνση των συνεργασιών για την είσοδό της σε νέες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σε συνέχεια σημαντικών επιχειρηματικών επαφών που έλαβαν χώρα το διάστημα 9 με 13 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας,  η Green Cola επιβεβαίωσε τις προοπτικές για την περαιτέρω εξαγωγική της δραστηριότητα, γεγονός που πιστοποιεί το συνεχές άνοιγμα της αγοράς και την αυξητική τάση που παρουσιάζει η κατηγορία των πράσινων αναψυκτικών, με τη χρήση φυσικών συστατικών από το φυτό στέβια.

Η Ελλάδα είχε ισχυρή παρουσία στη συγκεκριμένη έκθεση, αγγίζοντας τους 172 εκθέτες, καταγράφοντας την έβδομη μεγαλύτερη συμμετοχή ανάμεσα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Συνολικά, στην Anuga 2021 συμμετείχαν 7.972 εκθέτες από 100 και πλέον χώρες, ενώ περισσότεροι από 169.000 επισκέπτες από 201 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο από κοντά όσο και διαδικτυακά τα 10 trade shows της έκθεσης.

Η Green Cola, η οποία διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, με πιο πρόσφατη το λανσάρισμα της στην αμερικανική αγορά, συνεχίζει να υλοποιεί το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής της στην κατεύθυνση της διεθνοποίησης του brand, εξετάζοντας παράλληλα και τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Πηγή: https://www.amna.gr/