ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς για νέο κόμμα από τους αποχωρήσαντες – Ασφυκτικές πιέσεις στον Πέτρο Κόκκαλη για να συμπορευτεί μαζί τους

38

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του

Ολοταχώς για τη δημιουργία νέου κόμματος προχωρούν Έφη ΑχτσιόγλουΑλέξης Χαρίτσης και Νάσος Ηλιόπουλος, μετά την αποχώρηση των 11 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι ενασχολούμενοι με τη συγκρότηση του νέου φορέα ασκούν ασφυκτικές πιέσεις προς τον Πέτρο Κόκκαλη προκειμένου να συμπορευτεί μαζί τους. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του. 

 

Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

– Εκτός από τα γραφεία στον Νέο Κόσμο, οι ενασχολούμενοι με τη συγκρότηση του νέου φορέα μαθαίνω ότι τις τελευταίες μέρες ασκούν ασφυκτικές πιέσεις προς τον Πέτρο Κόκκαλη, προκειμένου να συμπορευτεί μαζί τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του πρωτότοκου γιου του προέδρου Σωκράτη, ο οποίος (γιος) την έχει δει ως ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος των «Πρασίνων της Ευρώπης». Μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει, ο Πέτρος Κόκκαλης είπε να παραχωρήσει μια βαρυσήμαντη συνέντευξη στην εφημερίδα «Εποχή», αποκαλύπτοντας (πιθανολογώ) μέρος της στρατηγικής του.

Πηγή:https://s.parapolitika.gr/