Τελευταία σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου»

140

Κρυμμένα όπλα εντόπισαν οι Αρχές σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά

Συγκλονισμένη από τη δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά εμφανίστηκε η τελευταία σύντροφός του.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, χωρίς εμένα μόνο στη δουλειά πήγαινε. Δεν έχει νόημα η ζωή μου. Όλοι το ξέρανε για εμάς. Είναι όλη μου η ζωή δεν μπορώ να το πιστέψω, δε γίνεται να πεθαίνει έτσι ο Χρήστος μου», είπε στον Alpha για τη δολοφονία του.

«Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος. Τον ζήλευα πάρα πολύ, όσον αφορά την πρώην του δεν είχαμε προβλήματα απλά τον ζήλευα. Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ πάθος, ήταν ό,τι μπορούσα να ζητήσω σε έναν άνδρα. Ήταν σε όλα κύριος (…) Πάντα είχε το νου του, αλλά όχι ότι φοβόταν» πρόσθεσε.

Παράλληλα η προηγούμενη σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά δήλωσε επίσης στον Alpha πως δεν της είχε ποτέ εκμυστηρευτεί ότι φοβάται για τη ζωή του. «Έχουμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο», πρόσθεσε.

 

Στο μεταξύ κρυμμένα όπλα εντόπισαν οι Αρχές σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του δολοφονημένου επιχειρηματίαΧρήστου Γιαλιά, στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του κύριου Γιαλιά και εντόπισαν περίπου 10 όπλα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας όπου θα γίνει βαλλιστική για να δουν οι αστυνομικοί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πλήθος των όπλων που είχε στην κατοχή του ο Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος προφανώς φοβόταν για τη ζωή του αλλά ο συγκεκριμένος αριθμός δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα όπλα αυτά δεν είχαν άδεια και τα κατείχε παράνομα ο δολοφονημένος επιχειρηματίας.

Πηγή: Newsbomb.gr