Τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER αλιείας Νομού Ευβοίας.

212
 Μπάμπης Κώσταρος Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Νέας Αρτάκης, Βαγγέλης Κούκουζας Πρόεδρος Αναπτυξιακής Εύβοιας και Νίκος Μεγαρίτης Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εύβοιας.

Με την παρουσίαση στο κοινό της Νέας Αρτάκης , έκλεισε  ένας μεγάλος, επίμονος και επίπονος κύκλος ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου της Εύβοιας για το νέο επιδοτούμενο επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας και θάλασσας ,το οποίο εκτός της παράκτιας αλιείας, αφορά το εμπόριο τις υπηρεσίες την μεταποίηση, τον Τουρισμό.

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλης Κούκουζας, ο Διευθυντής Νίκος Μεγαρίτης και το επιστημονικό προσωπικό της Αναπτυξιακής, ‘’όργωσαν’’ όλο τον Νομό και παρουσίασαν το τοπικό  πρόγραμμα CLLD/LEADER αλιείας Νομού Ευβοίας σε όλες τις πόλεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, σε όλους όσους παρευρέθηκαν στις ενημερωτικές αυτές παρουσιάσεις.

‘’Τώρα είναι η ώρα των εν δυνάμει επενδυτών να καταθέσουν τα επενδυτικά τους σχέδια ‘’ δήλωσε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας , ο οποίος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να μη διστάσουν και να τολμήσουν να καταθέσουν τους φακέλους τους και να επωφεληθούν από το πρόγραμμα.