Το Αρχονταρίκι Ταβέρνα

26

Η ταβέρνα «Αρχονταρίκι» βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του γραφικού οικισμού Αγίου Γεωργίου, στα Καλύβια Αγρινίου. Σε ευχάριστο, όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, το εκλεπτυσμένο γούστο, η τέχνη και οι πινελιές της παράδοσης.

Τα αντικείμενα που συμπληρώνουν την διακόσμηση μαγνητίζουν το βλέμμα και η ζεστασιά που αποπνέει είναι διάχυτη… Η ποικιλία σε συνταγές και γεύσεις, προκύπτει από συνεχή αναζήτηση, αυστηρή επιλογή υλικών και άριστη γνώση. Πάνω από δέκα χρόνια παραμένουμε σταθερά στην προτίμηση των πελατών μας και συνεχίζουμε μαζί σας κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης …ξεκινώντας την κάθε μας ημέρα, πάντα από την ίδια αφετηρία.  

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον για το καλύτερο, που αρχίζει από την σωστή ποιότητα

και τερματίζει στο τραπέζι σας με τιμές πραγματικά προσιτές! 

Το Εξοχικό κέντρο «Αρχονταρίκι» διατίθεται για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, (κοπή πίτας, πολιτικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, αρραβώνες) και κυρίως για  γάμους-βαπτίσεις!

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων, μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και άριστα υλικά μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, και να καλύψουν τις γευστικές απαιτήσεις των καλεσμένων σας. 

 Το Αρχονταρίκι με πρόσφατη ανακαίνιση τις ειδικές κατασκευές, εκτός από την εσωτερική σάλα διαθέτει πλέον πολύ μεγάλη, όμορφη βεράντα με αυτόματα τζάμια που ανοίγουν ή κλείνουν κατά περίπτωση. Έχει πάντα ανοιχτή θέα και αυτόματο ανοιγοκλειόμενο μηχανισμό, που μετατρέπει τον χώρο σε καλοκαιρινό ή χειμερινό και αντίστροφα. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη αυλή με προσεγμένο και υπέροχο κήπο και τέλος, τεράστιο χώρο πλατείας!

Καλύβια Αγρινίου

https://www.arxontariki.gr/2016/05/tavernes-agrinio-to-archontariki.html#more