Δημήτρης Κωνσταντίνου . Ο διαχρονικός υποστηρικτής του εθελοντισμού στην Εύβοια.

142
Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου με τον Σταύρο Μπένο στη Λίμνη Εύβοιας.

Πριν λίγες μέρες διεξήχθη στη Λίμνη Ευβοίας η συνεδρίαση των περιφερειακών επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας στην οποία συμμετείχε και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Στην τοποθέτηση που είχε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου έθιξε το θέμα της προστασίας του εναπομείναντα δασικού πλούτου της Εύβοιας. Ο κύριος Σταύρος Μπένος υπεύθυνος ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας  , έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προτάσεις του Δημήτρη Κωνσταντίνου, προτάσεις τις οποίες χαρακτήρισε ….διαμαντάκια.

Στιγμιότυπο από την παράδοση του πυροσβεστικού οχήματος που προσέφερε η επιχείρηση Κωνσταντίνου στους εθελοντές δασοπυροσβέστες. Στη φωτογραφία Κώστας και Δημήτρης Κωνσταντίνου μαζί με τον εθελοντή δασοπυροσβέστη Σπύρο Ραπτάκη.

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Κωνσταντίνου για το περιβάλλον δεν είναι τωρινό , καθώς  το 2007 χρονιά που κάηκε η Νότιος Εύβοια ,έτρεξε τις διαδικασίες , με αποτέλεσμα το 2008 να δωρίσει ένα  καινούργιο ευέλικτο όχημα Isuzu 4×4 ταχείας επέμβασης, εκτιμώντας το έργο και την κοινωνική προσφορά των εθελοντών δασοπυροσβεστών του  τότε Δήμου Μεσσαπίων , γεγονός που έκανε τον πρόεδρο  Σπύρο Ραπτάκη να τον αποκαλέσει ευεργέτη της εθελοντικής ομάδας.

Το όχημα  έδωσε και δίνει έως και σήμερα μάχες, για το σβήσιμο των πυρκαγιών στα δάση ,σε καλλιέργειες κι όχι μόνο ,συμμετέχει σε περιπολίες αναζήτησης αγνοουμένων κατάσβεση πυρκαγιών σε επιχειρήσεις και επιλαμβάνεται και σε τροχαία ατυχήματα. Μετά της καταστροφικές πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας ο Δημήτρης Κωνσταντίνου στέλνει ένα μήνυμα ,να ευαισθητοποιηθούν  κι άλλοι επιχειρηματίας και να στηρίξουν τις εθελοντικές ομάδες  του νομού μας, που τόσα έχουν προσφέρει στον τόπο μας, εδικά  τελευταία χρόνια βρίσκετε σε μια συνεχή και δύσκολη δοκιμασία.