Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους – Το ζευγάρι γιορτάζει τη δεύτερη επέτειό του

104

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε στο Instagram, αδημοσίευτο στιγμιότυπο από την ημέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Σήμερα, Τετάρτη, 3 Μαΐου ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε στο Instagram, αδημοσίευτο στιγμιότυπο από την ημέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Στο στιγμιότυπο, η Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη νύφη βρίσκεται στην αγκαλιά του μουσικοσυνθέτη, από τη στιγμή που χόρεψαν για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η πολιτικός έγραψε: «Η πιο ωραία επέτειος» και ανέφερε το όνομα του συζύγου της.

________

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Μαΐου του 2021, στις Σπέτσες και το «δημοσιοποίησε» η ίδια η πολιτικός με μια ανάρτησή της στο Ιnstragram.

Λίγη ώρα αργότερα, την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε στα stories και ο Μίνως Μάτσας.

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο αγαπημένος συνθέτης παντρεύτηκαν παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το «παρών» έδωσαν  μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελενη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς  και η αδελφή του Μίνου Μάτσα.

Ακολούθησε τραπέζι στην γνωστή εξοχική κατοικία  Μάτσα στις Σπέτσες.

Σημειώνεται πως η σχέση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα, φέρεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019.

Πηγή:https://www.parapolitika.gr/