Ήξερε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός γιατί επέλεξε το Βαγγέλη Κούκουζα

543
Μια ευχάριστη απρόσμενη συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλης Κούκουζας , την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος που είχε μαζί με τα στελέχη του στην Αγία Άννα. Οι επαγγελματίες Κορίνα Τσιρίγου, Αθηνά Κουτάντου και Κυριακή Σοκόλη, βρήκαν την ευκαιρία σε αυτή την απρόσμενη συνάντηση να κλέψουν λίγο από το χρόνο του και να του μιλήσουν τόσο για τα προβλήματα αλλά και για τις προοπτικές που υπάρχουν ,παρόλη τη μεγάλη καταστροφή ,στη Βόρειο Εύβοια. Ο Βαγγέλης Κούκουζας άκουσε με ενδιαφέρον ότι του είπαν και τους υποσχέθηκε να διοργανωθεί μια συνάντηση αποκλειστικά με τους επαγγελματίες της περιοχής , στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όταν ο περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός , πριν μερικούς μήνες επέλεξε για Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας τον Βαγγέλη Κούκουζα , είχε τους λόγους του.

Παρατηρούσε το πετυχημένο του έργο τόσο του ίδιου αλλά της  ομάδας του στην Αναπτυξιακή Εύβοιας που ηγείται  και πήρε την απόφαση και να τον χρήσει Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματκότητας , αλλά και να τον αφήσει να συνεχίσει το  έργο του στην Αναπτυξιακή .

Έτσι ο Βαγγέλης Κούκουζας ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής αυτή τη φορά ,τη Μεγάλη Τετάρτη την αφιέρωσε στους πυρόπληκτους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας. Κλιμάκιο της Αναπτυξιακής Ευβοίας αποτελούμενο από τον ίδιο, τον Γενικό Διευθυντή Νικόλαο Μαργαρίτη και το στέλεχος της εταιρείας Τριάδα Δίπλα, συναντήθηκαν με τους Δημάρχους , εκπροσώπους των δύο πυρόπληκτων Δήμων, και εξέτασαν τα δυνητικά έργα που θα μπορούσαν να εντάξουν οι δύο Δήμοι στα πλαίσια της δεύτερης πρόσκλησης σε συνέχεια των επιπλέον κονδυλίων που έχουν συμφωνηθεί να ενισχύσουν τον προϋπολογισμό του CLLD LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας ύψους 2εκ. €. Τα επιπρόσθετα αυτά κονδύλια συμφωνήθηκαν σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου , τον οποίο ο Βαγγέλης Κούκουζας ευχαρίστησε δημοσίως λέγοντας :

‘’Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου γιατί έδωσε τη δυνατότητα στην Αναπτυξιακή Εύβοιας να εκδόσει 2η Πρόσκληση για έργα Δημοσίου Χαρακτήρα από το σκέλος του προγράμματος ΠΑΑ με μοναδικούς δικαιούχους τους δύο πυρόπληκτους Δήμους της Εύβοιας, τους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με όριο το ποσό των 2.000.000 ευρώ σε όρους Δημόσιας Δαπάνης.

Newsroom sterea economy