Mitsis Galini Wellness Spa & Resort: 2 ώρες μακριά από την Αθήνα «κρύβεται» ένα luxury ξενοδοχείο με ιαματικές πισίνες

18

Καμένα Βούρλα. Μόλις 160 χλμ από την Αθήνα και σε λιγότερο από δύο ώρες μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τέλεια απόδραση. Σύντομη ή μεγαλύτερη. Ενα luxury ξενοδοχείο υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός, παρέχοντας luxury υπηρεσίες σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Το όνομα αυτού Mitsis Galini Wellness Spa & Resort.

Σε ένα τοπίο με μοναδική θέα και πλούσια ιστορία που έχει ως αφετηρία τις πιστοποιημένες ιαματικές πηγές με τις πολλαπλές θεραπευτικές τους ιδιότητες το πεντάστερο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort ξεπροβάλλει με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και γίνεται ο απόλυτος κοντινός προορισμός για χαλάρωση, διαφυγή από την καθημερινότητα αλλά και λουτροθεραπεία!


Σε ένα μοναδικό σημείο, με θέα τόσο στην ανοιχτή θάλασσα, η οποία βρίσκεται σε μόλις 50 μέτρα απόσταση, όσο και στο μεγαλοπρεπές βουνό της Κνημίδας και πρόσβαση στην υπαίθρια ιαματική στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου, το Mitsis Galini Wellness Spa & Resort κερδίζει τις εντυπώσεις και μια θέση στη λίστα με τους must προορισμούς.

Αξίζει απλά να σημειωθεί ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια ιαματικές υποδομές, με την κλειστή πισίνα να ξεπερνάει τα 3.000 τ.μ. μια εξίσου εντυπωσιακή εξωτερική ιαματική πισίνα, καθώς και ένα κανονικό κολυμβητήριο με ιδιαίτερες προβλέψεις για τα παιδιά. Μασάζ, εναλλακτικές θεραπείες και προγράμματα εκγύμνασης με εξειδικευμένους γυμναστές οι οποίοι θα διαμορφώσουν για εσάς τα κατάλληλα προσωποποιημένα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται σε αυτά που δίνουν έξτρα πόντους στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort καθιστώντας έναν ιδανικό προορισμό για όσους απαιτούν μια εμπειρία φιλοξενίας πλήρους διαφυγής από την καθημερινότητα.

Τα 224 δωμάτια του ξενοδοχείου, κάποια εκ των οποίων έχουν θέα στην θάλασσα και κάποια στο βουνό, είναι ριζικά ανακαινισμένα για να απογειώνουν την εμπειρία της φιλοξενίας και να εκπληρώνουν το διττό στόχο της ξεκούρασης και της ευεξίας. Στα συν οι προσιτές τιμές. Ανάλογα με την θέση και την υποδομή του κάθε υπνοδωματίου οι τιμές κατά την τουριστική περίοδο κυμαίνονται, κατά μέσον όρο, από 80 έως 180 ευρώ.

To κεντρικό εστιατόριο βρίσκεται σε μία άνετη αίθουσα του ισογείου όπου και προσφέρονται το πρωινό και τα δύο γεύματα της ημέρας. Στην κύρια τουριστική περίοδο προσφέρονται, από επιλεγμένο προσωπικό της εστίασης, μια μεγάλη γκάμα γευμάτων με τις κύριες επιλογές να προέρχονται από την Μεσογειακή κουζίνα. Και ακόμη μπορείτε να απολαύσετε διάφορες γαστριμαργικές βραδιές με θεματική κουζίνα όπως η Ιταλική, Γαλλική και η Ασιατική.

Στα δύο μπαρ του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε από τον καφέ έως το ποτό σας τόσο στον ιδιαίτερα διακοσμημένο εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, όσο και στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Isabella beach bar.


Το Mitsis Galini Wellness Spa & Resort αποτελεί ακόμη τον ιδανικό προορισμό για τη διεξαγωγή συνεδρίων, αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Αν βρεθείτε πάντως στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort αξίζει να γνωρίσετε και τη γύρω περιοχή με τις ιδιαίτερα όμορφες γωνιές της και την πλούσια ιστορία της. Σημειώστε αυτά που αξίζει να επισκεφθείτε:

Την μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος σε απόσταση 8 χμλ
Την υπαίθρια φυσική ιαματική πηγή Σκορπονέρια με το νερό να φέρει ιδιαίτερα θεραπευτικές ιδιότητες.
Τα εξωτικά νησιά Λιχαδονήσια με τα γαλαζοπράσινα νερά (για να φθάσετε εκεί μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος από τα Καμένα Βούρλα).
Το άγαλμα του Λεωνίδα, τον τύμβο των θανόντων πολεμιστών του και το προσεγμένο μουσείο με εκθέματα από την ιστορική μάχη των Θερμοπύλων.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/